Godhavn fejrer 125 år

godhavn125n

Rabarbergaarden skriver på Facebook:

VI FEJRER GODHAVN

Her på Rabarbergaarden har vi igennem årene arbejdet sammen med Godhavn om workshops og praktikpladser for og til deres unge.

De unge på Godhavn har også produceret bålkomfurer og arbejdsborde fra deres smedje og snedker væksted, til Haver til Maver Gribskov udekøkken.

Godhavn har nogle virkelig dygtige børn og unge og ekstremt dedikerede medarbejdere der brænder for at gøre en forskel for lige netop de børn og unge.

For at fejre dem og Godhavns 125 års jubilæum, arrangerer Rabarbergaarden sammen med en række virkelig dygtige lokale fødevareproducenter, et madmarked fuld af kvalitets spiser, fødevarer og produkter.

Du kan bla. møde Det Våde Får, Mangholm, Dan Schumacher, Brød & Vin, Højbogård, Gundekildegaard, Jensen Fisk og selvfølgelig Rabarbergaarden.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke der kan nydes på stedet, men selvfølgelig også gode produkter at købe med hjem.

Der vil være taler og ministerbesøg, aktiviteter for børn og ikke mindst en unik mulighed for at komme ind og se og høre om hvordan Godhavn fungere i dag.

Vi håber i har lyst til at komme og være med.

Alle er velkommen d. 2. juni på Godhavn.

Godhavn er en døgnåben behandlingsinstitution med intern skole, beliggende i Tisvilde.

[Facebook Event]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: