Kanonhalløj 2019

kanonhalloj2019

PROGRAM FOR KANONHALLØJ 2019 ✨🍺🎵

Alle arrangementer er gratis og starter kl. 20. På åbningsaftenen inviterer vi til fernisering allerede fra kl. 19.

Fre d. 12: Åbningsfest og fernisering
Klokken 19: Fernisering på årets kunstner Josephine Winther
Hun kommer direkte fra Royal College of art i London og hæderen som artist of the year, og nu har hun ganske overvældende valgt at berige Kanonhalløj med en specialfremstillet og ekstraordinær lysinstallation, som vil skinne over Pakhuset hele perioden.

Kl. ? Sambaverdensstjernen Sophia Fonseca
Hun var stjerne i hovedoptog på karneval i Rio dette år, og hun har lovet at fyre den helt afsindigt af med solodans i gigantisk fjerpragt. Tidspunktet er lige pludselig. Sørg for at være der.

Lør. d. 13: Croquisundervisning med Karin Olesen
Alle kan tegne. Du kan også. I hvert fald når Karin Olesen lærer dig hvordan. Der kræves ikke andet end blyant, blok og et tørklæde.

Søn. d. 14: Tisvildemesterskaberne i Bordfodbold
For ellevte gang afvikler vi dette familiearrangement. Tilmelding i hold af to sker i baren i dagene op til eller samme aften. Præmierne er som altid over the top. Alle kan være med.

Man. d. 15: Kaya Brüel synger Jomfru Ane Band
Sidste år overtalte vi Kaya til at synge sin mors sange. Det blev en stor og rørende aften, og siden har de turneret landet rundt for fulde huse. Nu er de tilbage til udgangspunktet og er stadig Kaya selv, Maria Køhnke, Sidse Holte og nu også superguitaristen Rune Kjeldsen.

Tir. d. 16: En aften med ny musik
Se de nye stjerner først! Vi stiller vores nybyggede scene til rådighed for helt unge bands. Hør Aphaca synge om at være Blomsterbørn, hør rapperne fra Sjak.waw og Johnny Rimer. Til sidst slutter vi af med det nye projekt ni99ernislæden fra en mand du allerede kender.

Ons. d. 17: 25/8
Fremstormende ungt hiphop-kollektiv med medlemmer som Baby Bino, Lil Høg, Young Asti, og Chanelbigs. Hit efter hit og uforfalsket, ung energi.

Tors. d. 18: En aften om penge: Foredrag med Thorvald Stigsen
Foredrag ved en af byens vismænd, som vender op og ned på dine begreber om penge og røber, hvordan det rigtigt hænger sammen.

Fre. d. 19: Emma Leths Aften
Vi har givet Emma fuldkommen frie tøjler til at skabe sin yndlingsaften, Forvent hvad som helst.

Lør. d. 20: Troens Ridder, filmen om Alexander Tovborg
Tovborg væltede Pakhuset med sin performance for to år siden, og nu er han tilbage i mesterdokumentaristen Andreas Johnsens film. Film og kunst i international klasse. Gribskov-premiere!

Søn. d. 21: Gratis fællesspisning
Den eksplosive kokkeduo Lulu Kaalund og Eva Hurtigkarl laver stort madgilde med giga-salater, friskfangede fisk over bål og en røget dessert. Kom og smag sommerens bedste måltid. Medbring selv service.

Man. d. 22: Myreperformance
Kom helt tæt på et af jordens mindste og ældste væsener, myren. Secret Hotel viser et uddrag af ”Vandringsforelæsning om myrer”, hvor scenekunst møder hjerne- og myreforskning. Skabt med bl.a. Andreas Roepstorff, og biolog Joachim Offenberg. Gennem iscenesatte handlinger, nørdet info, lydlandskaber, sanseoplevelser og fælles opgaver zoomes der ind på en af klodens mest succesfulde samfundsformer.

Tir. d. 23: Poesiaften: Kaspar Kolling, Martin Kongstad og Claus Pogel i battle mod de nye unge digterdrenge
Én mikrofon, to forfatterhold, masser af ord i sin egen orden. Frederik Drescher, Carl Luis og Valdemar Brobæk fra det nye og unge hotshot forlag Opblæst danner hold med Mathias BJ, når de udfordrer rendestenspoeten Claus Pogel, tisvildekrukken Kongstad og midterste midt i europæisk litteratur, Kaspar Colling Nielsen, som denne aften læser op fra sin kommende novellesamling for første gang.

Ons. d. 24: Stand-up med vidder: Jacob Taarnhøj
Sjov. Eftertænksom. Intelligent. Den succesfulde komiker er elsket af alle efter hans deltagelse i TV2’s underholdningsprogram Stormester. Han leverer intellektuel humor på højt niveau. Kom i god tid.

Tors. d. 25: Sort Sol legenden Thomas Ortved og guitargeniet Jack Sander Giersing er Never
Never er tsunamis-rock med melodiske overraskelser. Man bliver flået af blide hænder. Ikke mindst da duoen denne aften har jazz-gudinden Tina Randa med. Og så lige et genre-hint. Duoen mødte hinanden i punkrock gruppen Alive With Worms. Tag dit sorte tøj på.

Fre. d. 26: Ny dansk r´n´b sensation: Elias Boussnina
Kanonhalløj har tradition for at finde nye kunstnere, før de for alvor bliver stjerner, og der er ingen tvivl om, at vi vil blære os af denne aften om et år. Med hits som Candy og den nye single Closer har han, sin purunge alder til trods, markeret sig som sanger af internationalt format.
Det lyder af Los Angeles og en verdenskarriere, men først er det Kanonhalløj.

John Kørner – Danmarks allerstørste kunstner har lavet årets støttebadge
Kørner er over to meter genial billedkunstner, en af de største nulevende vi har. Han hænger i Tate Gallery – og han har udsmykket Frederik 8.s Palæ på Amalienborg. Kørners udsmykning, der er skabt til den ene væg i taffelsalens forgemak, hedder Afghanistan og forestiller to soldater, der bliver ofre for en eksplosion. Nu har han lavet årets støttebadge. Og en lighter.

Kanonhalløj
Banevej 8 Spor 3,
3220 Tisvilde

[Facebook Event]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: