Kanonhalløj søger model

Kanonhalløj søger model til vores Croquis-aften. Vil du være vores model (eller en af dem), så byder vi på en kontant tak. Dine kvalifikationer: Du er et menneske, alder og køn er underordnet. Og du kan stå nogenlunde stille i ca 5 minutter ;-). Mere om aftenen: Lørdag den 13. juli er alle i Tisvildeleje og omegn inviterete til at komme og opleve, hvor sjovt og spændende det er at tegne efter model. Den skønne, sjove og originale kunstner, Karin Olesen, vil være vores lærer – og det hele tager bare en times tid. Det bliver en helt særlig aften – særlig hvis du vil hjælpe med at være fysisk tilstede – og være centrum for alles koncentration og kreativitet. SMS på 23 44 97 88.

[Facebook Event]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: