Kanonhalløj søger model

Kanonhalløj søger model til vores Croquis-aften. Vil du være vores model (eller en af dem), så byder vi på en kontant tak. Dine kvalifikationer: Du er et menneske, alder og køn er underordnet. Og du kan stå nogenlunde stille i ca 5 minutter ;-). Mere om aftenen: Lørdag den 13. juli er alle i Tisvildeleje og omegn inviterete til at komme og opleve, hvor sjovt og spændende det er at tegne efter model. Den skønne, sjove og originale kunstner, Karin Olesen, vil være vores lærer – og det hele tager bare en times tid. Det bliver en helt særlig aften – særlig hvis du vil hjælpe med at være fysisk tilstede – og være centrum for alles koncentration og kreativitet. SMS på 23 44 97 88.

[Facebook Event]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s