Lys forude

Rabarbergaarden skriver:

LYS FORUDE

Snart vil strandroserne blomstre og med deres berusende duft sende lys ud til os alle. For uanfægtet tingenes tilstand så er den holistiske rundgang i naturen stadig givet.

Og tak for det.

Påsken er også givet som den har været det i tusindevis af år. Vi fejre den forskelligt på hele kloden, og i år bliver den ganske givet anderledes for mange uanset overbevisning og tro.

Her på Rabarbergaarden hylder vi traditioner og relationer. Derfor har vi lagt os i selen for at kunne tilbyde jer en flig af det i plejer at spise og opleve her hos os.
I kan tage en bid af Rabarbergaarden med hjem til Påskebordet.

Vi har lavet to dejlige Påskemenuer som vi har lagt ud i vores webbutik. De minder grangiveligt om det i ville have nydt her i restauranten, Orangeriet eller siddende ude i Rosengården.

Spise-ude-hjemme take-away fortsætter selvfølgelig hen over Påske (t.o.m. Påskesøndag). Vi har lagt menuen ud på hjemmesiden, du finder den under restaurant og særlig menu.

Husk du også kan bestille bæredygtig fisk til dit Påskebord fra Fiskerikajen. Du skal bestiller på deres hjemmeside og henter din kasse her hos os.

I købmanden har vi natur, øko og bæredygtige vine, lokal øl og brændevin. Øko-sodavand m.m. Der er godt lokalt øko-mel fra Nordsjællands Fællesmølleri A/S hvis du vil bage selv. Vi har også fået bageforme og hævekurve.
Og så er der naturligvis alt det søde og salte til at gøre Påsken til den festlige højtidelighed den skal være.

Husk også at du stadig kan sikre dig økologiske grøntsager hele sommeren fra Rabarbergaardens market garden, ved at købe en CSA (camminity supported agriculture) kasse. Tjek den og muligheder ud i webbutikken.

Tiden hvor vi stadig skal være lukket i vores restaurant er nu forlænget.
Men vi har ikke mulighed for at lukke helt ned og tage den hjælp vi kan få.
Vi kan nemlig ikke sende vores gartnerteam hjem, for det er dem der lige nu skal sikre at vi har fremtidige råvarer at arbejde med. Det kan ikke udskydes at få frø og planter i jorden. Vi er en del af naturens holistiske rundgang og den stopper ikke op ved en Coronakrise.

Og tak for det.

Derfor fortsætter vi med at klø på med økologisk købmand, takeaway, CSA kasser, catering hjem til jeres egne begivenheder.
Derfor betyder det alverden at i køber jeres Påskefrokoster og middage her hos os. Derfor. betyder det alverden at i køber jeres dagligvarer her hos os.

Tak for det.

www.rabarbergaarden.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: