Lys forude

Rabarbergaarden skriver:

LYS FORUDE

Snart vil strandroserne blomstre og med deres berusende duft sende lys ud til os alle. For uanfægtet tingenes tilstand så er den holistiske rundgang i naturen stadig givet.

Og tak for det.

Påsken er også givet som den har været det i tusindevis af år. Vi fejre den forskelligt på hele kloden, og i år bliver den ganske givet anderledes for mange uanset overbevisning og tro.

Her på Rabarbergaarden hylder vi traditioner og relationer. Derfor har vi lagt os i selen for at kunne tilbyde jer en flig af det i plejer at spise og opleve her hos os.
I kan tage en bid af Rabarbergaarden med hjem til Påskebordet.

Vi har lavet to dejlige Påskemenuer som vi har lagt ud i vores webbutik. De minder grangiveligt om det i ville have nydt her i restauranten, Orangeriet eller siddende ude i Rosengården.

Spise-ude-hjemme take-away fortsætter selvfølgelig hen over Påske (t.o.m. Påskesøndag). Vi har lagt menuen ud på hjemmesiden, du finder den under restaurant og særlig menu.

Husk du også kan bestille bæredygtig fisk til dit Påskebord fra Fiskerikajen. Du skal bestiller på deres hjemmeside og henter din kasse her hos os.

I købmanden har vi natur, øko og bæredygtige vine, lokal øl og brændevin. Øko-sodavand m.m. Der er godt lokalt øko-mel fra Nordsjællands Fællesmølleri A/S hvis du vil bage selv. Vi har også fået bageforme og hævekurve.
Og så er der naturligvis alt det søde og salte til at gøre Påsken til den festlige højtidelighed den skal være.

Husk også at du stadig kan sikre dig økologiske grøntsager hele sommeren fra Rabarbergaardens market garden, ved at købe en CSA (camminity supported agriculture) kasse. Tjek den og muligheder ud i webbutikken.

Tiden hvor vi stadig skal være lukket i vores restaurant er nu forlænget.
Men vi har ikke mulighed for at lukke helt ned og tage den hjælp vi kan få.
Vi kan nemlig ikke sende vores gartnerteam hjem, for det er dem der lige nu skal sikre at vi har fremtidige råvarer at arbejde med. Det kan ikke udskydes at få frø og planter i jorden. Vi er en del af naturens holistiske rundgang og den stopper ikke op ved en Coronakrise.

Og tak for det.

Derfor fortsætter vi med at klø på med økologisk købmand, takeaway, CSA kasser, catering hjem til jeres egne begivenheder.
Derfor betyder det alverden at i køber jeres Påskefrokoster og middage her hos os. Derfor. betyder det alverden at i køber jeres dagligvarer her hos os.

Tak for det.

www.rabarbergaarden.dk

View this post on Instagram

We can’t stop. We can’t close. Even though the crisis is hard and the pressure to invent new ways to keep this farm floating is present and people keep asking us; isn’t it better to close and get the help you Can through the goverment package? No, We can’t stop. Because the Nature doesn’t stop. The seeds needs to be sown now. The plants need to be planted now. The soil needs to be tended now. Because if we don’t do that we will not have anything to make lovely dinner experiences to you when we are allowd to open the restaurant again. If we don’t continue we will not have winterfeed for the animals. If we don’t continue we will not be able to save the local jobs we have created during the years. We can’t send our garden workers home, because they are so essential right now. In order to keep the whole thing going, and pay the salaries, we need to keep on going. And thats where YOU come into the picture. You Can help us keep on going when you buy your take away dinner at Rabarbergaarden. You Can help us when you get your Easter lunch menu in our webshop. You support us when you buy one of our CSA boxes with organic Greens to last you through summer. You support us when you buy your Daily organic groceries at our farmshop. You Can read about all the options at our website, on how you Can support us and at the same time get good organic sustainable eating experiences. It means the World to us. Thank you for supporting us🍀 #supportyourlocalfarmer #støtdinlokalefødevareproducent #easter #påske #økologiskpåske #gårdbutik #økologiskkøbmand #gastronomi #bæredygtighed #rabarbergaarden

A post shared by Rabarbergaarden (@rabarbergaarden.dk) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s