Ny honning

Af Henrik Palle

Det er måske ikke ligefrem nogen mangelvare i dette område. Men ikke desto mindre vil jeg gøre opmærksom på, at vi har dejlig nyslynget blomsterhonning til salg. Honningen er cremet, lidt mørk og med en dejlig floral smag og en skøn duft. God til at spise på ristet brød eller oven på grillede ferskner med frisk mynte. Perfekt til dressinger eller marinader: Soya, olivenolie, hvidløg, honning og sennep på en lakseside og så 15 minutter i ovnen er virkelig godt. Selvfølgelig er den velegnet til den gode kop eftermiddagsthe, og skulle man pådrage sig en sommerforkølelse, vil honningen kunne gøre fyldest i en grogg med honning, rom og kanel – eller en eliksir med ingefær, citronsaft, honning og et lille drys cayenne; så flygter virus og bakterier.

Prisen er 40 kroner per glas. Tre glas for 100 kroner.
Fås ved henvendelse på Plovmandsvang 2. Mobile pay eller kontanter.
Køber man minimum tre glas, bringer vi ud i lokalområdet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: