Ny honning

Af Henrik Palle

Det er måske ikke ligefrem nogen mangelvare i dette område. Men ikke desto mindre vil jeg gøre opmærksom på, at vi har dejlig nyslynget blomsterhonning til salg. Honningen er cremet, lidt mørk og med en dejlig floral smag og en skøn duft. God til at spise på ristet brød eller oven på grillede ferskner med frisk mynte. Perfekt til dressinger eller marinader: Soya, olivenolie, hvidløg, honning og sennep på en lakseside og så 15 minutter i ovnen er virkelig godt. Selvfølgelig er den velegnet til den gode kop eftermiddagsthe, og skulle man pådrage sig en sommerforkølelse, vil honningen kunne gøre fyldest i en grogg med honning, rom og kanel – eller en eliksir med ingefær, citronsaft, honning og et lille drys cayenne; så flygter virus og bakterier.

Prisen er 40 kroner per glas. Tre glas for 100 kroner.
Fås ved henvendelse på Plovmandsvang 2. Mobile pay eller kontanter.
Køber man minimum tre glas, bringer vi ud i lokalområdet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s