Jazzhouse genopstår på Musik i Lejet!

🎷 Jazzhouse får nyt liv i Tisvilde  🎷 Det er en lige tidslinje der kulminerer til sommerens festival i Tisvilde. Folkene bag Jazzhouse i København i 90’erne tog en bid af magien med til Tisvilde Bistro i årene efter, og nu samles det originale hold fra dengang og genskaber Jazzhouse på Musik i Lejet. High class møder diskokugle, og cozy aftenstemning med duge og bordlamper møder nightclub. Ligesom i de gode gamle dage i Niels Hemmingsens Gade i København. Læs meget mere om Jazzhouse her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: